Top Left Background Top Right Background
Bottom Right Background

Standard

Ft0
Könnyebben betölthető pozíciókhoz

28 napos megjelenés Social Media poszt Partneroldali megjelenés Céges karrieroldal Jelölt kezelő rendszer

Kiválaszt

Kiemelt

Ft39900
Az optimális megoldás minden pozíció típushoz

28 napos megjelenés Standard hirdetés tartalma + Előre sorolt kiemelés 1x Social Media frissítés

Kiválaszt

Prémium

Ft69900
A legnagyobb elérésű álláshirdetési megoldás

28 napos megjelenés Kiemelt hirdetés tartalma + 3x Social Media frissítés Fizetett social media elérés Kiemelt ügyfélkezelés

Kiválaszt

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit lehet rólatok tudni?

A soforallas.com, Magyarország legnagyobb (+1.200 cég, +60.000 sofőr) sofőrökre specializált állásportáljának alapítói vagyunk. Célunk, hogy iparági és marketing tapasztalatunkkal támogassuk a logisztikai vállalkozásokat nem CSAK sofőröket toborozni.

Miért válasszalak titeket?

Egyrészt +10 éves iparági tapasztalattal rendelkezünk és értjük a szakma kihívásait, másrészt az általános állásportálokkal ellentétben mi csak az iparágra fókuszálva építjük álláskeresői közönségünket, így biztosítva a releváns jelentkezőket.

Mikor lesz aktív az álláshirdetésem?

Kollégáink 1 órán belül ellenőrzik és közzéteszik a hirdetésed. Ezzel egy időben átnézzük, és visszajelzünk azzal kapcsolatban, hogy milyen esetleges változtatásokat javaslunk.

Hogy történik a hirdetés átnézése?

Minden hirdetést szakértői csapat néz át, akiknek gyakorlata van abban, hogy megállapítsa, melyik hirdetés működik. Ha úgy látjuk, tudnánk a hirdetést fejleszteni, akkor ezzel kapcsolatban jelzünk nektek.

Miért nézitek át a hirdetést?

Csak akkor tudunk releváns jelentkezőket garantálni az egyes hirdetésekre, valamint az elégedettségi garanciát, ha azok megfelelnek a Logisztikaallas.com irányelveinek, ezért minden, az oldalunkon megjelenő hirdetést és céges profilt ellenőrzünk publikálás előtt.

Módosíthatom a hirdetésem a feladást követően?

Igen, a hirdetési periódus alatt bármikor szerkesztheted, de új pozícióra nem lehet változtatni a hirdetést.

Fel tudom függeszteni a hirdetésem?

Igen. A hirdetést bármikor fel tudod függeszteni a hirdetés időtartama alatt. Ekkor nem jelenik meg az oldalon az álláskeresők előtt. A hirdetés felfüggesztését bármikor feloldhatod, ami által ismét aktív lesz oldalunkon.

Képet, logót, videót tudok feltölteni?

Természetesen arra is van lehetőség és ajánlani is szoktuk a vizuális elemek használatát. A hirdetésen kívűl a Facebook kampányokban is felhasználhatóak.

Hogy kapom meg a számlát?

A Billingo.hu számlázási rendszerén keresztül, a regisztrációkor megadott email címre küldjük elektronikus formában.

Mi történik a hirdetéssel, ha lejár?

A hirdetés lejárta előtt e-mailben jelezzük, hogy nemsokára lejár a hirdetés. Ilyenkor meg tudod hosszabbítani bejelentkezést követően a kezelőpulton.

Hogyan tudom kifizetni a hirdetési díjat?

Barion bankkártyás fizetéssel a hirdetés feladási folyamat utolsó lépéseként, illetve banki átutalással a kiállított elektronikus számla alapján.

További kérdéseid vannak?

Szívesen válaszolunk a kérdéseidre. Írj az ugyfelszolgalat@logisztikaallas.com email címre vagy hívj fel minket a +36 70 771 1196 -os telefonszámon.

Goto Top

Legfrissebb bejegyzéseink

További hírek